Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

donateur [13-09-2015 17:24]
jasperpothoven
donateur [13-09-2015 17:24] (huidige)
jasperpothoven
Regel 4: Regel 4:
  
 Al bijna 50 jaar zetten wij ons in om jongeren kennis over de sterrenhemel bij te brengen en kunnen jongeren bij ons terecht met al hun sterrenkundige vragen. Wie heeft zich nu niet toen die jong was zich afgevraagd wat er allemaal boven zijn hoofd afspeelt?  Al bijna 50 jaar zetten wij ons in om jongeren kennis over de sterrenhemel bij te brengen en kunnen jongeren bij ons terecht met al hun sterrenkundige vragen. Wie heeft zich nu niet toen die jong was zich afgevraagd wat er allemaal boven zijn hoofd afspeelt? 
-Leden kunnen op elke leeftijd instappen; er is altijd wel een activiteit voor jongeren of oudere beginners. Blijven ze langer lid dan stromen ze moeiteloos door naar uitdagendere activiteiten om uiteindelijk activiteiten voor andere leden zelf te organiseren. Al menig Nederlands astronoom is begonnen bij de JWG. }}+Leden kunnen op elke leeftijd instappen; er is altijd wel een activiteit voor jongeren of oudere beginners. Blijven ze langer lid dan stromen ze moeiteloos door naar uitdagendere activiteiten om uiteindelijk activiteiten voor andere leden zelf te organiseren. Al menig Nederlands astronoom is begonnen bij de JWG.
  
 Maar om de jongeren te blijven inspireren en activiteiten te kunnen blijven organiseren hebben wij uw steun hard nodig. Dit kan eenmalig zijn, maar ook jaarlijks. Bij een jaarlijkse donatie van minimaal 29 euro ontvangt u daarbij een gratis lidmaatschap op de Universum.  Maar om de jongeren te blijven inspireren en activiteiten te kunnen blijven organiseren hebben wij uw steun hard nodig. Dit kan eenmalig zijn, maar ook jaarlijks. Bij een jaarlijkse donatie van minimaal 29 euro ontvangt u daarbij een gratis lidmaatschap op de Universum.