Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

donateur [08-01-2019 15:03]
cyrano
donateur [12-03-2019 16:45] (huidige)
cyrano
Regel 6: Regel 6:
 Leden kunnen op elke leeftijd instappen; er is altijd wel een activiteit voor jongeren of oudere beginners. Blijven ze langer lid dan stromen ze moeiteloos door naar uitdagendere activiteiten om uiteindelijk activiteiten voor andere leden zelf te organiseren. Al menig Nederlands astronoom is begonnen bij de JWG. Leden kunnen op elke leeftijd instappen; er is altijd wel een activiteit voor jongeren of oudere beginners. Blijven ze langer lid dan stromen ze moeiteloos door naar uitdagendere activiteiten om uiteindelijk activiteiten voor andere leden zelf te organiseren. Al menig Nederlands astronoom is begonnen bij de JWG.
  
-Maar om de jongeren te blijven inspireren en activiteiten te kunnen blijven organiseren hebben wij uw steun hard nodig. Dit kan eenmalig zijn, maar ook jaarlijks. Bij een jaarlijkse donatie van minimaal 29 euro ontvangt u daarbij een gratis lidmaatschap op de Universum. Donaties aan de JWG kunnen aftrekbaar zijn van de belasting mits er geen tegenprestatie wordt geleverd en er een schriftelijke overeenkomst is. Wanneer u dit zou willen, zou u er dus geen gratis lidmaatschap op de Universum voor kunnen ontvangen. Deze keuze kunt u aangeven bij het opsturen van het donatieformulier. +Maar om de jongeren te blijven inspireren en activiteiten te kunnen blijven organiseren hebben wij uw steun nodig. Dit kan eenmalig zijn, maar ook jaarlijks. Bij een jaarlijkse donatie van minimaal 29 euro ontvangt u daarbij een gratis lidmaatschap op de Universum.  
 + 
 +__Donaties aan de JWG kunnen aftrekbaar zijn van de belasting mits er geen tegenprestatie wordt geleverd en er een schriftelijke overeenkomst is. Wanneer u dit zou willen, zou u er dus geen gratis lidmaatschap op de Universum voor kunnen ontvangen. Deze keuze kunt u aangeven bij het opsturen van het donatieformulier.__ 
  
 Alvast bedankt, Alvast bedankt,