Binnenlandkamp 2021 (18+)

Helaas zijn wij door aanhoudende onduidelijkheid over de geldende coronamaatregelen genoodzaakt het Binnenlandkamp uit te stellen naar 2022. Graag tot dan!

Deze zomer zal er een binnenlandkamp worden georganiseerd (18+) van 11-18 juli 2021! Vorig jaar stond dit kamp op de planning, maar kon het helaas niet doorgaan vanwege Corona. We hopen dit jaar met wat extra maatregelen te kunnen voldoen aan alle eisen. De precieze maatregelen en of het kamp door gaat of niet proberen we een maand van tevoren (11 juni 2021) duidelijk te hebben.

Het kamp zal plaatsvinden in Friesland, iets ten zuiden van Lauwersmeer. Hier is het donker genoeg om goed te kunnen waarnemen, maar nog steeds lekker dichtbij huis.

We zullen verblijven in de (relatief luxe!) kampeerboerderij Ommeromte (zie: https://ommeromte.nl), met een bed beschikbaar voor elke deelnemer (tenzij zich meer dan dertig deelnemers aanmelden, maar dan zal dat worden aangegeven).

Het programma zal eruit zien zoals je van een JWG-kamp gewend bent (met leuke praatjes, buldoggen, etc etc), aangevuld met een aantal leuke activiteiten zoals wadlopen, kano├źn en een wandeling met de boswachter (afhankelijk van wat er mogelijk is met de coronamaatregelen op dat moment).

De voorlopige kampprijs bedraagt 250,-. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de maatregelen die we moeten nemen, kan deze nog wijzigen.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met de contactpersoon: Heleen 06-13521515 of met iemand anders uit de organisatie (Job, Rianne, Cyrano en Lucas).