Aanmeldformulier OK

Met dit online formulier kan je je aanmelden voor OK.

De kampprijs voor 2022 bedraagt, onder voorbehoud, €380 voor leden en €399 voor niet-leden

Datum: 31 juli tot 12 augustus

Let op dat je lid moet zijn van de JWG om mee op kamp te mogen. Je kunt je hier aanmelden als lid van de JWG. Je hoeft niet te wachten op bevestiging van je lidmaatschap, je kunt je direct na het aanmelden opgeven voor kamp. We controleren voor kamp ook nog een keer of iedereen lid is van de JWG.

Aanmeldingen worden handmatig verwerkt. Houd er rekening mee dat dit even kan duren. Je ontvangt een paar weken voor kamp de laatste informatie.

Wil je liever een fysiek formulier insturen? Download dan het onderstaande PDF-bestand.

Overige belangrijke informatie:

  • Als je bij aanvang van het kamp 18 jaar of ouder bent word je automatisch op de wachtlijst geplaatst. Houd hier rekening mee!
  • Gevonden voorwerpen worden aan het eind van het kamp 3 maanden bewaard
  • Het niet overmaken van het geld houdt nog geen afmelding in. Tot drie maanden voor het kamp is annulering gratis. Drie maanden tot een maand voor kamp zijn de annuleringskosten 12 euro. Als je een maand tot twee weken voor het kamp annuleert wordt dehalve kampprijs in rekening gebracht. Daarna wordt bij annulering de volledige kampprijs in rekening gebracht.
Het Ouderenkamp is een inclusief kamp. Voor eventuele opmerkingen kun je terecht verderop in dit formulier.
Straat, huisnummer, postcode, woonplaats
Wij geven dit door aan de JWG
Tijdens het kamp moet er iemand bereikbaar zijn voor de leiding. Indien wij in noodgevallen niemand kunnen bereiken op het eerste adres, zullen wij de contactpersoon in noodgevallen proberen.
Straat, huisnummer, postcode, woonplaats
Indien niet van toepassing "n.v.t." invullen. Wij houden hier (zonder tegenbericht) rekening mee. Denk aan: vegetariër, veganist, halal, gluten, lactose etc.
Indien niet van toepassing "n.v.t." invullen. Denk hierbij aan medicijnen en allergiën, maar bijvoorbeeld ook een fysieke beperking of autisme.
In dit veld kun je invullen wat je graag op kamp zou willen doen of willen leren.
Als je een telescoop meeneemt, vul hier dan in wat voor telescoop. Je mag dit veld ook leeglaten.