Aanmeldformulier JoKa

Met dit online formulier kun je je aanmelden voor kamp.

In 2023 vinden er twee kampen plaats:

  • Kampweek 1: zondag 6 augustus t/m zaterdag 12 augustus
  • Kampweek 2: zondag 13 augustus t/m zaterdag 19 augustus

De kampprijs voor 2023 bedraagt €220.

Let op dat je lid moet zijn van de JWG om mee op kamp te mogen. Je kunt je hier aanmelden als lid van de JWG. Je hoeft niet te wachten op bevestiging van je lidmaatschap, je kunt je direct na het aanmelden opgeven voor kamp. We controleren voor kamp ook nog een keer of iedereen lid is van de JWG.

Lees voor het aanmelden de informatie voor ouders en de voorwaarden om mee te gaan op JoKa. Je ontvangt zelf ook een kopie van het aanmeldingsformulier.

Aanmeldingen worden handmatig verwerkt. Houd er rekening mee dat dit even kan duren. Je ontvangt een bevestiging als je aanmelding is verwerkt en geaccepteerd. Je ontvangt een paar weken voor kamp de laatste informatie.

Kijk voor de data van de kampweken bovenaan deze pagina.
Wij geven dit door aan de JWG
Het Jongeren Kamp is een inclusief kamp. Voor eventuele opmerkingen kun je terecht verderop in dit formulier.
Op dit e-mail adres zul je onder andere praktische informatie over het kamp ontvangen.
Tijdens het kamp moet er iemand bereikbaar zijn voor de leiding. Indien wij in noodgevallen niemand kunnen bereiken op het eerste adres, zullen wij de contactpersoon in noodgevallen proberen.
Graag weten we waar de deelnemer verzekerd is voor de ziektekosten. Mochten we tijdens kamp met de deelnemer naar een zorgverlener moeten, dan kunnen we deze informatie doorgeven.
Indien niet van toepassing "n.v.t." invullen. Wij houden hier (zonder tegenbericht) rekening mee. Denk aan: vegetariër, veganist, halal, gluten, lactose etc.
Indien niet van toepassing "n.v.t." invullen. Denk hierbij aan medicijnen en allergiën, maar bijvoorbeeld ook een fysieke beperking of autisme. Zie ook de informatie voor ouders.
In dit veld kun je invullen wat je graag op kamp zou willen doen of willen leren.
Als je een telescoop meeneemt, vul hier dan in wat voor telescoop. Je mag dit veld ook leeglaten.