Stichting De Koepel

Stichting 'De Koepel' in liquidatie (voorheen landelijke organisatie voor sterrenkundige activiteiten) beëindigde per 1 januari 2014 al haar activiteiten. Ze zal worden ontbonden na een periode van vereffening. Het tijdschrift Zenit en de jaarlijks verschijnende Sterrengids zijn overgenomen door uitgeverij Stip Media te Alkmaar. De Landelijke Sterrenkijkdagen worden door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde voortgezet.

De leden van het stichtingsbestuur zijn de vereffenaars. De financiële zaken van de stichting worden verder afgewikkeld. Daarna stelt het bestuur een rekening en verantwoording op en een plan van verdeling van het liquidatiesaldo. Die stukken worden op de voorgeschreven wijze gedeponeerd. Via een advertentie in een nieuwsblad wordt dan bekend gemaakt waar en tot wanneer de stukken ter inzage liggen.

Secretaris van de stichting: J.A. de Boer, Prinses Irenelaan 1, 9765 AL Paterswolde.

Secretariaat KNVWS: Drs. J.A. de Boer, Prinses Irenelaan 1, 9765 AL Paterswolde. Telefoon 050 3094290, E-mail: J.A.de.Boer@rug.nl. KvK Utrecht 40477437.
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki