Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

leden [2014/01/09 10:25]
jan Link naar lijst bestuursadressen toegevoegd.
leden [2018/05/08 16:04] (huidige)
jan
Regel 1: Regel 1:
 ====== Lid-organisaties ====== ====== Lid-organisaties ======
  
-De KNVWS is een federatie van 52 verenigingen en stichtingen in Nederland, allemaal met als doel het verbreiden van de weer- en sterrenkunde. Overal in Nederland is dus wel een lid van de KNVWS te vinden ([[http://www.astro.rug.nl/~nvws/wwwev.htm|lijst bestuursadressen]]).+De KNVWS is een federatie van 53 verenigingen en stichtingen in Nederland, allemaal met als doel het verbreiden van de weer- en sterrenkunde. Overal in Nederland is dus wel een lid-organisatie van de KNVWS te vinden:
  
-Onze 32 regionale leden zijn te vinden van Friesland tot Zuid-Limburg en van Rotterdam en Den Haag tot Nijmegen en Twente. Kijk voor de organisatie in uw omgeving op onze pagina [[Regionaal]].+Onze regionale verenigingen en stichtingen zijn te vinden van Friesland tot Zuid-Limburg en van Rotterdam en Den Haag tot Nijmegen en Twente. Kijk voor de organisatie in uw omgeving op onze pagina [[Regionaal]].
  
-Onze 'thema' organisaties hebben allemaal een sterrenkundig of weerkundig thema waar hun vereniging of stichting omheen draait. Denk bijvoorbeeld aan astrofotografie of meteoren. Meer informatie staat op de pagina over [[Activiteiten]].+'Thema' organisaties zijn landelijk en hebben allemaal een speciaal onderwerp waar hun vereniging of stichting omheen draait. Denk bijvoorbeeld aan astrofotografie, meteoren of weerkunde. Meer informatie staat op de pagina over [[Activiteiten]].
  
-Tenslotte zijn er een aantal publiekssterrenwachten lid van de KNVWS, net als de Vereniging van Landelijk Samenwerkende Publiekssterrenwachten (LSPS). Meer informatie op de pagina over [[Sterrenwachten]].+Tenslotte zijn er een aantal publiekssterrenwachten lid van de KNVWS. Ga er eens op bezoekof wordt vrijwilliger voor het ontvangen van publiek of voor technische klussen. Meer informatie op de pagina over [[Sterrenwachten]].
  
 +[[de_knvws|Lees verder over de KNVWS]]
  
Secretariaat KNVWS: Drs. J.A. de Boer, Prinses Irenelaan 1, 9765 AL Paterswolde. Telefoon 050 3094290, E-mail: J.A.de.Boer@rug.nl. KvK Utrecht 40477437.
Recent changes RSS feed Powered by PHP Driven by DokuWiki