Over de Leiding

Dag allemaal!
Wij zijn de PaKa-leiding. Mochten jullie ons nog niet kennen, dan kun je hier iets over ons lezen.

Alyssa


Hallo,
Ik ben dit jaar op kamp 24 jaar oud en dit is het 6e jaar dat ik gezellig meega op Paaskamp als leiding. Dit jaar vier ik mijn 13e jaar bij de JWG, ik was in 2004 voor het eerst deelnemer op Paaskamp. Ik studeer Engelse Taal en Cultuur aan Universiteit Utrecht. Ik zal op kamp voornamelijk bezig zijn met foto’s maken, knuffelen en gezellig doen. Helaas weet ik niet zoveel van sterrenkunde, maar met menigeen andere vragen (bijvoorbeeld over Engelse literatuur en sprookjes) kan je wel bij mij terecht.

Ik heb erg zin in Paka, dus zie jullie dan!

Liselotte


Hoi,
Ik ben Liselotte en dit jaar ga ik weer mee op kamp! Ik ben al 13 jaar lid van de jwg en ben op verschillende kampen geweest. Ik ben 23 jaar oud. Ik ben druk bezig met fotografie, tekenen en schilderen. Ik studeer nu Fine Arts (Schone Kunsten). Je zult mij op kamp dan ook veel met mijn camera zien. Ik weet niet zoveel af van sterrenkunde maar je kunt me alles vragen en ik zal proberen antwoord te geven en anders stuur ik je door naar een andere leiding die wel sterrenkundig is.


Victor


Hallo,

Ik ben Victor, 23 jaar oud, en al 11 jaar lid van de JWG. Ik woon in Enschede en heb daar Technische Wiskunde gestudeerd, nu ben ik net begonnen met promoveren. Dit wordt mijn vijfde paaskamp als leiding, en ben ook al ontzettend vaak als deelnemer op kamp geweest. Daarnaast ben ik leiding op JoKa. Zelf vind ik het erg leuk om een speurtocht, spelletjes en knutsels te doen. We gaan er dus een leuk kamp van maken!

Hopelijk zie ik jullie allemaal op Paaskamp!Mariska


Haai,

Ik ben Mariska en ik ben 21 jaar. Ik studeer nu Rechten op de Universiteit Utrecht. Ik ben ondertussen al heel wat jaar lid van de JWG, en dit is mijn derde jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in, en ik hoop jullie ook!

Tot op PaKa :)Fabian


Hey allemaal!
Ik ben Fabian en ik ben 22 jaar. Ik ga dit jaar voor de derde keer mee als leiding op PaKa. Dit is mijn 9e jaar bij de JWG. Sinds september studeer ik aan de Hogeschool Amsterdam om leraar in Biologie te worden. Ik werk bij de Jaap Eden baan (een schaatsbaan in Amsterdam). Verder heb ik heel veel zin in Paka en ik hoop jullie weer te zien!

Daan

Hey,
Ik ben Daan, 20 jaar en ben al 13 jaar bij de jwg. Dit is mijn tweede kamp als leiding. Ook zit ik bij afdeling Amsterdam en ken je mij misschien van de vele praatjes die ik geef. Ik studeer nu Luchtvaarttechnologie in Delft maar heb ook sterrenkunde gestudeerd. Je kan met al je sterrenkunde vragen naar mij toe. Verder kan je mij altijd wakker maken voor spelletjes. Ik heb nu al veel zin in Paka en ik hoop jullie daar te zien!Axel

22 jaar oud.
Student 'International Media & Entertainment Management'.

Alhoewel ik al 13 jaar lid ben van de JWG, ben ik meer gekwalificeerd voor het antwoorden van je film vragen dan je vragen over sterrenkunde.
Martijn

Hey,

Ik ben Martijn, ik ben 21 jaar, en ik zit ruim tien jaar bij de JWG. Dit is wel de eerste keer dat ik leiding ben op kamp! Ik studeer zelf ook sterrenkunde, maar weet vooral veel van hoe het heelal werkt, en iets minder over waarnemen. Ik houd ook veel van spelletjes, en heb altijd wel zin in een potje Magic of Dungeons and Dragons. Ik kijk erg uit naar Paaskamp, hopelijk tot dan!

Mart

Hallo,
Ik ben Mart en ik ben 20 jaar, aankomend kamp ben ik voor de eerste keer leiding. Alhoewel ik al 13 jaar lid ben van de JWG, heb ik nog steeds niet heel veel verstand van sterrenkunde. Ik studeer om natuur- en scheikunde docent te worden dus als je hier vragen over hebt op kamp kun je mij hier gerust over lastig vallen. Ik kijk ontzettend uit naar Paka!

Ilva NoaHoi,
Mijn naam is Ilva Noa, ik ben 18 jaar oud. Ik ga al ruim tien jaar mee op kamp van de JWG en ook voor mij is dit het eerste jaar als leiding. Ik studeer medische biologie, maar ben ook erg geïnteresseerd in sterrenkunde. Ik heb heel erg veel zin in dit paaskamp!