Aanmeldingsformulier voor het JWG Jongerenkamp 2018

Met dit online formulier kun je je aanmelden voor kamp. Lees het goed, vul het in, onderteken digitaal en verstuur het.

Er zijn twee kampen in 2018:

De kampprijs bedraagt 170 euro voor leden van de JWG of 189 voor niet-leden. (Prijzen onder voorbehoud.) Het jongerenkamp is bedoeld voor iedereen van 8 tot 13 jaar.

Kamp
Geen voorkeur

Only edit this fieldset if “Ik meld mij aan voor kamp ” is set to “Geen voorkeur”.

Wanneer u aangeeft geen voorkeur te hebben, dan delen wij de aanmelding in in één van de twee weken. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht hierover.

Gegevens
Adres
Tweede Adres

Tijdens het kamp moet er iemand bereikbaar zijn voor de leiding. Indien wij in noodgevallen niemand kunnen bereiken op het eerste adres, zullen wij het tweede adres proberen.

Verzekering
JWG Lid

Niet leden worden bij aanmelding automatisch lid en betalen daarvoor eenmalig €19. Dit zit dan inbegrepen in de kampprijs. Indien het lidmaatschap niet opgezegd wordt, betaalt u jaarlijks contributie. Dit gaat in vanaf het volgende kalenderjaar.

Rekeninghouder

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

Gezinslid

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

Gezinsleden van andere JWG-leden betalen minder contributie.

Nieuwsbrief

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

Overig

Only edit this fieldset if “Ben je al lid?” is set to “nee”.

SEPA-Machtiging

Vul het volgende formulier in om de contributie vanaf 2019 automatisch te laten incasseren. Het lidmaatschapsgeld bedraagt €29 en wordt aan het begin van elk kalenderjaar geïncasseerd. Ook als je al lid bent maar nu nog handmatig elk jaar het geld overmaakt, vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je liever toch handmatig elk jaar het lidmaatschapsgeld willen overmaken, dan kun je dit formulier leeg laten. **NB** Dit gaat dus niet over de betaling voor het kamp, maar over de contributie voor het lidmaatschap.

De incasso zal geïnd worden onder vermelding van ons incassant-ID NL38 ZZZ 4041 0847 0000. U kunt de incasso binnen 8 weken terugboeken. Dit houdt geen opzegging van het lidmaatschap in.

Verstuur

Door 'akkoord' te typen en het formulier te versturen, is de aanmelding definitief.

Na aanmelding krijgt u informatie over betaling.

De aanmelding is definitief als je dit formulier ingevuld en hebt ingestuurd en daarvan een bevestiging hebt ontvangen. Enkele weken voor de start van het kamp ontvangt u een brief met daarin de laatste informatie.

Om de gelegenheid te geven om een carpool te organiseren, wordt in deze brief een lijst met de namen, e-mailadressen en woonplaatsen meegestuurd. Heeft u hier bezwaar tegen, laat dit dan schriftelijk weten.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Als u zich laat inschrijft, loopt u daarom het risico dat u op de wachtlijst komt te staan. Het kamp is voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Iedereen ouder dan 13 jaar komt ook op de wachtlijst te staan.

De JWG sluit GEEN ziektekosten verzekering af voor de duur van het kamp. We gaan ervan uit dat iedereen reeds goed verzekerd is. Controleer dit even.

N.B. Het niet betalen van het geld houdt geen afmelding in. Bij annulering van deelname tot 3 maanden voor de start van het kamp wordt er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering van deelname tussen 3 maanden en 2 weken voor het kamp wordt de helft van de kampprijs in rekening gebracht. Bij annulering van deelname binnen 2 weken voor de start van het kamp wordt de volledige kampprijs in rekening gebracht.

Tijdens het kamp worden filmpjes en foto's gemaakt. Deze mogen door de JWG gebruikt worden voor plaatsing op de JWG fotogallery en ook voor plaatsing in de Universum en voor promotiedoeleinden. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vragen wij u dit schriftelijk aan ons te melden.