BuitenlandKamp

Op 21 Augustus 2017 vindt er een totale zonsverduistering plaats in de gehele VS. Dit valt samen met het 50 jarige jubileum van de JWG. Goede reden voor een uitstapje dus.

Update: Het kamp zit vol! We hebben al meer dan 40 aanmeldingen. Meer mensen toelaten wordt een té groot logistiek probleem. Je kan je nog aanmelden, maar dan kom je op een wachtlijst te staan.

Op de hoogte blijven

Voor iedereen die er mee gaat is er een nieuwsbrief met maandelijkse updates. De oudere versies zijn hier te vinden. Mocht je de nieuwsbrieven niet krijgen, laat het dan even weten aan de organisatie.

Voorbereiding

Er is een heleboel wat je kan en moet doen om je voor te bereiden op de reis. De belangrijkste punten zijn hier op een rijtje gezet!

Contact

Voor vragen of aanmeldingen, neem contact met de organisatie: via Mail, of telefonisch via 06-23598304.


Verblijf

We zullen rond de eclips verblijven in de Scheidereit-Ranch in Brewster, Nebraska. Hier kunnen we genieten van de lokale maïsvelden, luisteren naar sprekers en natuurlijk voorbereiden op de zonsverduistering.

De rest van de tijd verblijven we in hostels.

Kosten

Het reispakket gaat rond de 1600,- kosten. Hier zit een heleboel al inbegrepen, maar er kunnen extra kosten bijkomen:


Reis

De precieze opzet van de reis kan nog enigszins afwijken van het plan afhankelijk van het verblijf en de activiteiten. De geplande reis is als volgt:

Donker

Het is heel donker daar. Neem een kijkje op de Kaart !

Sponsoring

Het kamp wordt onder andere gesponsord door het Van Leeuwen Boomkamp Fonds. Voor informatie over mogelijkheden tot sponsoring kunt u contact opnemen met de organisatie via mail of door te bellen naar 06-23598304.